RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges beste ute etter trappefall

(FOTO: EPA/SCANPIX)
Motgangen fortsetter for Maren Haugli.

Tirsdag kveld falt 22-åringen ned en trapp hos besteforeldrene på Jevnaker. Kneet og ankelen er skadet, og det tar minst tre uker å bli frisk.

- Jeg ble fortvilet og forferdelig lei med da jeg forsto at det ikke dreide seg om bagateller. Jeg innrømmer at det kom noen tårer tirsdag kveld, i tillegg til noen ord du ikke får lov til å gjengi i avisen, sier Maren Haugli til avisen Hadeland.

- Historien låter ganske idiotisk og jeg føler meg som en klovn. Jeg tråkket feil på ett av trinnene og plutselig skled jeg ned fra øverst i trappen. Da jeg traff gulvet, landet jeg trolig forkjært, for det gjorde ulidelig vondt både i ankelen og kneet, sier hun videre.

Røntgenundersøkelsen viste ingen tegn til brudd.

- Det tar minimum tre uker før jeg kan begynne å jobbe, pluss enda noen dager ekstra før jeg kan snøre på meg skøytene. Da er vi over i mars, og jeg kan uansett ikke kvalifisere meg for VM enkeltdistanser i Japan. sier hun.

Maren Haugli har hatt en trøblete sesong preget av mye sykdom. Lørdag gikk hun - etter alt å dømme - sesongens siste skøyteløp under verdenscupen i Vikingskipet.

Les flere skøytesaker i Nettavisens vintersportsmagasin

Sjekk de siste sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere