RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Norges skip Thomas Ulsrud under den overbevisende kampen mot Canada i curling-VM tirsdag kveld.
Norges skip Thomas Ulsrud under den overbevisende kampen mot Canada i curling-VM tirsdag kveld. Foto: Mark Blinch (Reuters)

Norges curlinggutter knuste Canada

Halifax (NTB): I sine karakteristiske, fargesprakende bukser fortsetter det norske curlinglandslaget å imponere i VM. Tirsdag kveld ble selveste Canada knust 9-3.

Norge hadde kommet fra en sterk 8-7-seier over Finland, men skip Thomas Ulsrud og hans lagkamerater hadde tydeligvis lyst på en enda større skalp.

– Vi stilte opp for å spille i kveld. Guttene hadde noen virkelig gode steiner. Torger (Nergård) startet i den første omgangen med et nydelig skudd som sørget for to poeng, og vi bare fortsatte derfra, sier Ulsrud til det internasjonale curlingforbundets hjemmeside.

Norge var klart best, ledet 6-1 allerede etter tre omganger og vant fortjent, men Ulsrud tror ikke neste møte med canadierne blir like enkelt.

– Nei, jeg tror de kommer til å være enda mer klare for oss neste gang. Jeg tipper dette ikke er den siste gangen Norge og Canada møtes denne uka. vi kommer til å møtes igjen.

Med den overbevisende seieren mot hjemmehåpet troner Norge øverst på resultatlista med seks seirer og ett tap. Canada er nå dyttet ned til andreplass.

Norge møter Italia og Tsjekkia onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere