*Nettavisen* Sport.

Norges skip er overrasket

Foto: Jonathan Hayward / AP / NTB scanpix

De norske curlingherrene står med tre seirer og to tap i curling-VM til nå.

02.04.13 08:55

Det mener skip Thomas Ulsrud er overraskende bra.

Det kommer av at det norske laget har måttet forandre litt på den vanlige lagoppstillingen i løpet av helgen, men det ser ikke ut som om det har hatt stor betydning, for etter det litt sure tapet mot Tsjekkia (5-8) i åpningskampen i mesterskapet, er det blitt tre klare norske seirer. Sist ble Finland slått 7-4 natt til tirsdag.

- Det er litt overraskende at det går så bra for oss og at spiller fungerer så fint. Det må jeg innrømme, sa Ulsrud etter seieren over Finland. Litt senere gikk det norske laget på et tap mot Danmark. Etter at det måtte spilles på overtid vant danskene 7-5.

- Vi snakket om det før kampen mot Finland, og også treneren vår synes det går overraskende bra med de små problemene vi har hatt, la han til.

Ulsrud sa også at laget hans slet i den første kampen mot Tsjekkia, men i de tre neste kampene er det gått veien. Nå ble det et knepent nederlaget for Danmark, men Norge ligger fortsatt på fjerdeplass med tre seirer og to nederlag.

- Jeg er fornøyd med spillet og uttellingen til nå. Det programmet vi har foran oss er også slik at vi ligger godt an. Det er i alle fall min vurdering, sa Thomas Ulsrud etter at de åtte første øktene i VM er unnagjort.

Canada med fem seirer og full pott leder, mens Norge ligger på en delt femteplass. Kina, Sverige og Skottland ligger også foran det norske laget til nå. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.