(YEYE): Kjøp deg et kurs og la surfebrettet ta deg ut på bøljan blå.

Den nye In-sporten
Norge har noen av de beste perlene for surfing i Nord-Europa. Vestlandet og Jæren kan eksempelvis tilby deg bølger som får deg til å padle langt ut på havet. Stavanger har ett av de flotteste surfestedene i Norge, og etter bare noen få år har surfing blitt en kjempepopulær sport i byen. For å få mest mulig effekt ut av bølgene er det faktisk høsten og vinteren som er de beste tidene å surfe på.

Sjekk ut forskjellige surfeskoler i hele Norge:

Stad Surf School
Stad ligger mellom Ålesund og Førde. Det vakre stedet i Sogn og Fjordane tilbyr denne sommeren sommerkurs for ungdom.
En hel uke inkluderer:
Frokost hver dag, fri disponering av surfebrett og våtdrakt, daglig instruksjon, trampoline, grillområde, middag, transport til og fra surfestedene
Pris: 4500,-
Mer info: http://www.summersurfcamp.no/

Unstad Camping
Dra til de nordlige delene av Norge og opplev noe helt uforglemmelig. Lofoten har Nord-Norges fineste surfedistrikt. Gjennom hele sommeren tilbyr stedet deg dagskurs i surfing. Kurset gir deg masse surfetid, samt en teoretisk opplæring.
En hel dag inkluderer:
Surfebrett, drakt, sko, hansker
Pris: 600,-
Mer info: http://www.lofot-ferie.com/surfing.html

Roxycamp
Dette er den perfekte sommeraktiviteten du og venninne dine kan gjøre sammen. Campen varer i fire dager, ligger i Jæren og tilbyr deg alt fra Yoga til surfing. I år er det 2 camper. En fra 2. - 5. august og den andre er fra 16. -19. august. Vær rask med å bestille for denne campen er svært populær.
4 dager inkluderer:
Overnatting i hytte, mat for hele dagen, instruksjon, utstyr, transport till og fra campen
Pris: 3290,-
Mer info: http://www.roxycamp.no/

SrfSnoSk8
Ikke langt fra Stavanger ligger Borestrand, Norges svar på Hawaii. Sesongen der varer helt fra mars til november. Gjennom hele sommeren har du muligheten til å ta dagskurs eller helgekurs med dyktige instruktører. Et dagskurs varer 4 timer og en surf weekend varer 8 timer til sammen.
Kursene inkluderer:
Brett, drakt, sko, hette og hansker
Pris: dagskurs 400,- weekend 800,-
Mer info: http://www.srfsnosk8.no/kursevents/surfkurs/

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her