RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Noriaki Kasai (41) svevde lengst

Foto: Samuel Kubani / AFP / NTB scanpix
Superveteranen holder fortsatt koken.

Japanske Noriaki Kasai (41) var overlegen under lørdagens verdenscuprenn i skiflyging i Kulm. Anders Fannemel ble beste nordmann på 20.-plass.

Kun Fannemel og Rune Velta av de norske kom seg til finaleomgangen. Men ingen av dem klarte å hamle opp med de aller beste.

Kasai leverte to gode hopp, ett på 196 og ett på 197 meter. Det ga til slutt 391,6 poeng for japaneren. 10,1 poeng bak sikret sloveneren Peter Prevc annenplass.

De seiersvante østerrikerne hadde i likhet med nordmennene ingen optimal dag på jobben.

Gregor Schlierenzauer endte på tredjeplass, 11,3 poeng bak Kasai. Deretter var det et stykke ned til neste østerriker på lista.

Fannemel hoppet 176 meter i første omgang og lå på 13.-plass. Han fulgte opp med 175,5 meter i finaleomgangen, men falt likevel ned til 20.-plass på resultatlista.

Velta hoppet sitt lengste for dagen i finaleomgangen, uten at 173 meter holdt til noe mer enn 26.-plass.

Daniel-Andre Tande (31.-plass), Robert Johansson (34.) Ole Marius Ingvaldsen (36.) og Andreas Stjernen (37.) var de øvrige nordmennene som deltok i lørdagens renn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere