(ULLEVAAL STADION): Han har allerede rukket å bli tatt ut på ukens lag i Premier League ved flere anledninger, og har nærmest vært en gjenganger når Norwich har kåret lagets beste spiller denne sesongen.

Det er i alt lite som har tydet på at Mathias Normann er en nykommer i Premier League etter en helt fantastisk start på sesongen for de kanarigule.

I sesongens første seier mot Brentford før landslagspausen kom også det første målet for midtbanespilleren, som ikke legger skjul på at det aller meste går et knepp raskere i England enn han er vant med fra Russland.

- Nivåmessig fikk jeg litt sjokk. Jeg synes det går utrolig fort, og det er intenst. Ting går raskere over lengre tid enn jeg er vant til, sier 25-åringen til Nettavisen under landslagets pressekonferanse før VM-kvalikkampen mot Latvia.

Den utleide Rostov-profilen sender skryt i retning sin nye klubb, som han mener er «sykt flinke til å ta vare på spillerne også utenfor banen».

Skryt har han også fått tilbake fra dem som er glade i de kanarigule. Med sin oppofrende spillestil og sine bunnsolide prestasjoner har han allerede blitt en favoritt blant Norwich-fansen.

Så populær at han har fått en egen sang, til melodien fra Belinda Carlisles «Heaven is a place on earth»:

Les også: Eksperten mener landslagsbackene kan ende i toppklubber: - Lys framtid

Hovedpersonen selv gliser godt når Nettavisen spør om han har fått den med seg.

- Jeg har fått med meg den, ja. Noen av fysioterapeutene har sendt over noen videoer, så det var jævlig artig.

Se hva Normann tenker om supportersangen i videovinduet øverst i saken!

- Til tider dominert

Trepoengerne har imidlertid latt vente på seg for Normanns klubb, som nylig valgte å kvitte seg med manager Daniel Farke.

Mot Brentford lørdag ble det imidlertid 2-1-seier, og sesongens tre første poeng for de gulkledde, som blant annet følges tett av NENTs fotballekspert Kasper Wikestad.

Han har også latt seg begeistre av den norske midtbanemotorens kvaliteter.

- Normann har til tider dominert for et lag som har slitt, og han har vært utrolig god i den rollen han har, sier Wikestad til Nettavisen.

Den tidligere TV 2-profilen innrømmer at han er overrasket over hvor raskt Normann har tilpasset seg Premier League, og trekker spesielt fram nordmannens egenskap til ikke å pådra seg press.

Han er også imponert over de fysiske forutsetningene til den tidligere Molde-spillerne.

- Det er blant annet det som gjør ham så komplett, fortsetter Wikestad.

Resept mot vondt bekken: - Søvn, isbad og fysiobehandling

Normann måtte stå over den forrige landslagssamlingen som følge av skade, og i et intervju med TV 2 uttalte han nylig at han spiller med et avrevet leddbånd i bekken-området.

Til den norske pressen onsdag uttaler han at han har fått et par injeksjoner som holder skaden mer i sjakk, og at han er klar for å spille både mot Latvia og Nederland - til tross for at det kun er 72 timer imellom de to skjebnekampene.

- Ja, det tror jeg ikke, det vet jeg, svarte han på NTBs spørsmål.

Til Nettavisen utdyper midtbanespilleren hva han må gjøre for å være i stand til å spille størsteparten av to så tette kamper.

- Jeg må ha mye søvn, jeg må ta kaldbad, gjøre ulike øvelser og få behandling av Thomas (Ødegaard, landslagsfysio, red. anm) & co. Jeg vet hva jeg skal gjøre for å bli klar fortest mulig, avslutter han bestemt.