RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Normark kan havne i Moss

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ivar Morten Normark (47) er høyaktuell som trener for Moss neste sesong.

Etter at nåværende MFK-trener Erik Holtan offentliggjorde at han er ferdig som hovedtrener i Moss, har spekulasjonene florert i byen om hvem som skal ta over laget. Erland Johnsen og Roar Breivik er fortsatt aktuelle, men det heteste navnet på Melløs akkurat nå er Ivar Morten Normark, melder Moss Avis.

- Jeg kan bekrefte at vi har vært i dialog med Normark. Vi har pratet mye sammen, for å si det sånn. Han er en av kandidatene som er igjen, sier sportssjef i Moss FK, Per Morten Haugen.

47-åringen har trent Mjølner hjemme i Narvik de siste årene, og sikret endelig opprykk til 2. divisjon for Mjølner-gutta i høst, etter overbevisende resultater mot Stålkameratene i kvaliken.

- Kontrakten min med Mjølner går ut ved årsskifte og Moss FK er et av alternativene jeg vurderer, sier Normark.

Moss rykker uansett ned til 2. divisjon i år, selv om de skulle vinne den siste kampen i 1. divisjon søndag. Det virker ikke å være noen hindring for den karismatiske treneren.

- Historisk og kulturelt sett er Moss en attraktiv klubb. Geografisk sett har byen flott beliggenhet, både med tanke på livsopphold for familien Normark, men også logistikkmessig sett i forhold til rekruttering av spillere. Jeg har blitt fortalt at grunnstammen i Moss FK av yngre spillere er god. De er arbeidsvillige, sugene, lærevillige og ambisiøse. Det er det vi har snakket om, og det er ikke verst bare det, sier den tidligere Tromsø- og AaFK-treneren til Moss Avis.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere