RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Normark lover forsterkninger

Ivar Morten Normark, trener Aalesund
Ivar Morten Normark, trener Aalesund Foto: André Pedersen/Scanpix
Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): Aalesund avsluttet vårsesongen med årets fjerde hjemmetap. Nå lukter det nedrykk av sunnmøringene.

AALESUND-VIKING 1-2:

For selv om de spillemessig var flere hakk bedre enn Viking, var det bortelaget som fikk poengene. Akkurat slik det var i forrige hjemmekamp mot Start.

- Ett utrolig surt tap, sa innbytter Lasse Olsen til TV 2 Nettavisen etter kampen på Color Line Stadion. - Vi er bedre enn dem, og burde i hvert fall hatt poeng.

Olsen hadde selv en god mulighet etter først å ha tatt saltoinnkastet sitt. Han fikk ballen i retur og knallet til fra kanten av 16-meteren. Basso i Viking-målet hadde store problemer med å redde skuddet helt nede ved stolperota. Og returen var det ingen som luktet på.

Scoring på første spark
Også Paolo Dos Santos var nær med en heading like utenfor etter halvtimen i 2. omgang. Minuttet senere skjøt Morten Molskred like utenfor. Med uttelling på en av de sjansene, hadde nok hjemmelaget tatt poeng.

Istedet var det Viking som fem minutter senere jublet etter at innbytter Allan Gaarde, som ble spilleklar fredag, scoret med sitt første spark på ballen. Slik kan fotballen være. Det er forskjellen på topp og bunn i eliteserien.

- Blir det vanskeligere å hente gode forsterkninger når man ligger på nedrykksplass, Ivar Morten Normark?

- Det vet jeg ikke. Du må nesten spørre spillerne om det. Det jeg vet, er at jeg får ca 250 henvendelser daglig om spillere som vil til oss. Noen av dem er også gode nok til å bli blant de fem beste på laget, slik vi ønsker de nye skal være. Jeg velger å tro at spillergruppen vi har også har forbedringspotensial. Vi skal trene godt i ferien. Spillerne skal heve seg enda noen hakk. Og kanskje får vi marginene på vår side i neste kamp, sa en langt fra slagen Aalesund-trener etter tapet mot Viking.

- Vi var tross alt det førende laget. Og de positive prestasjonene skal vi ta med oss videre, la han til.

Lover forsterkninger
Normark vil ikke røpe hvor på laget han helst vil ha forsterkninger, men at det blir noen, lover han.

- Det er spillere i klubben som spiller i de posisjonene, så det vil være galt å si at vi skal hente en spiller i en bestemt posisjon, sier han.

Han vil heller ikke røpe om han har bestemt seg for å si ja takk til klubbens tilbud om ny kontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere