RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Normark skjelte ut sine egne

Alexander Aas
Alexander Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Etter at Odd hadde hatt små problemer med å vinne, var Aalesund-trener Ivar Morten Normark meget misfornø yd med sine egne spillere. Odd inntok bronseplassen i Tippeligaen med en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Aalesund, som igjen er sist i Tippeligaen.

Klikk her for kampfakta

ODD-AALESUND 3-0: - Jeg var rimelig pissed etter kampen ja, fortalte Normark. - Vi taper viktige dueller på dødballene som fører til Odds mål og vi er for tafatte når vi spiller oss fram. Odd var bare OK i dag, mens vi var rett og slett veldig dårlige.

Aalesund var uten viktige Aarøy på topp etter at han fikk en strekk på trening på fredag. Odd var nok en gang uten deres bestemann så langt i sesongen, Morten Fevang, som topper gult kort statistikken i Tippeligaen. Toppscorer Edwin van Ankeren var også ute med en lyskeskade.

Odd hadde full kontroll
- Det første kvarteret var ganske jevnt, men så kontrollerte vi resten, fortalte Deila som fylte 28 år i dag.

For det tok Odd kun 20 minutter å få det første målet. Ballen gikk høyt til værs inne i feltet til Aalesund og inne i klyngen fikk Aas headet ballen i mål.

Et kvarter senere fulgte Odd opp med flere store sjanser, blant annet et stolpeskudd av Rambekk, før Flindt Bjerg la et kjempeinnlegg til Deila på bakre stolpe som kunne heade den i mål til 2-0.

- Det var flott gjort av Flindt Bjerg og jeg kunne bare styre den inn, sa Deila.

Lagene gikk til pause i samme situasjon som kampen i Aalesund, men da klarte Odd å hente opp igjen forspranget til 2-2. Denne gangen var det aldri tvil om hvor poengene ville ende.

Fantastisk frispark
I andre omgang skjedde det ikke så mye før i det 77. minutt da Flindt Bjerg fikk frispark fra 25 meter. Han klinket til ballen så den føk opp i krysset og inn mål, helt uttagbart for Aalesund-keeper Deinoff.

- Selv om et mål er et mål uansett, er det deilig å score på den måten. Kall det gjerne krydder på biffen, fortalte en meget fornøyd Flindt Bjerg som spilte sin beste kamp på lang tid.

Martin Wiig fikk flere store sjanser i løpet av kampen og burde scoret på i hvert fall en av dem, men gikk målløs av banen. 3-0 var mer enn nok for hjemmelaget uansett.

- Vi var ikke fantastiske i dag, men det holdt. Vi har mer å gå på, sa Deila.

Sandstø savner erfaring
Odd byttet inn to unge debutanter fra egen stall i tillegg til Tarjei Dale som gjorde nok en god kamp med blant annet en heading i tverrliggeren. Men Odd-trener Arne Sandstø er bekymret for den tynne stallen.

- Vi har bare 12-13 spillere med ordentlig Tippeliga-erfaring og jeg er redd for at vi har for tynn stall til å henge med helt i toppen. Det blir enda tynnere neste år da van Ankeren og antageligvis Røed forsvinner og alt vi kan gjøre er å fylle opp med unggutter.

Ikke gitt opp
Mens Odd var tilbake på 3. plass, var Aalesund tilbake på jumboplass, fire poeng opp til sikker plass. Normark ser allerede fram mot siste kamp mot Bryne som kan bli svært avgjørende for nedrykkstriden, men har langt i fra gitt opp enda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere