Til tross for en svak sesongavslutning, så det lenge ut til at Jan Frode Nornes var ønsket med videre.

Så snudde det, og lørdag meldte Telemarksavisa at Nornes hadde fått sparken som hovedtrener.

Senere på dagen uttalte klubben på sin hjemmeside at Nornes ikke hadde fått sparken.

- Odds Ballklubb har ikke sagt opp Jan Frode Nornes, men har etter en samlet vurdering kommet til at det beste for klubben nå er et trenerskifte.

LES OGSÅ: Nettavisen erfarer: Haugesund har akseptert bud på Velde

Ferdig i klubben

Odds hjemmeside skriver klubben onsdag at partene har kommet til enighet om å avslutte arbeidsforholdet som hovedtrener.

- Denne avtalen kommer partene ikke til å offentliggjøre eller kommentere nærmere utover det som blir meddelt i denne uttalelsen, skriver klubben i en fellesuttalelse fra begge parter.

Nå er de to partene enige om å fortsette hver for seg.

- Jan Frode Nornes ønsker Odds Ballklubb lykke til videre og Odds Ballklubb ønsker Jan Frode Nornes lykke til videre i sin trenerkarriere.

LES OGSÅ: Ekspertene om Solskjærs etterfølger: - Han sliter med mange av de samme problemene

Ville ikke fortsette

Klubben skrev lørdag på sin hjemmeside at de ønsket å tilby Nornes en ny rolle i klubben, men under en pressekonferanse mandag ble det kjent at han ikke ønsket å fortsette i Odd.

- Nornes har formidlet gjennom sin advokat at det ikke er tilgjengelig for ham å fortsette i en annen rolle. Da gjenstår det for oss å bli enig med Jan Frode om en forhandling om kontrakten han har som strekker seg ut 2023, sa daglig leder Einar Håndlykken, som understreket at kontrakten hans fortsatt er gyldig, og at Nornes ikke har fått sparken.

Dermed var Nornes pliktet til å møte opp på treningen onsdag, men i morgentimene ble det altså kjent at arbeidsforholdet er avsluttet.

LES OGSÅ: Nornes takket nei til å fortsette i Odd