RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Norsk billettbråk i England

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet (FA) er i harnisk etter at The Sun avslørte at et norsk firma selger billetter til kampen mellom Tyrkia og England i Istanbul 11. oktober.

Ifølge Englands største avis selger det norske firmaet sine billetter via internett. FA frykter bråk i kampen, og har advart engelske fans å reise til Tyrkia. Det norske firmaet lokker med billetter til "de beste plassene" på Sukru Saracoglu Stadion. The Sun offentliggjør ikke navnet på firmaet.

- Vi vil kontakte UEFA og det tyrkiske fotballforbundet og etterforske dette firmaet. Forhåpentligvis kan UEFA stoppe dette firmaet før de selges billetter som havner i feil hender, opplyser Paul Barber i FA.

- Jeg har ikke peiling på hvor dette firmaet får sine billetter fra. Men det faktum at de selger billetter til kampen, er dårlig nytt for oss, sier han.

Trøbbel

Det har vært flere grove voldsepisoder blant supporterne i forbindelse med landskamper mellom England og Tyrkia de siste årene.

FA frykter nytt bråk i den avgjørende EM-kvalifiseringskampen i Istanbul, og nekter engelske fans billetter til kampen. I Tyrkia vil engelskmenn med billett bli nektet adgang.

England-sjef Sven-Göran Eriksson og kaptein David Beckham har gjentatte ganger gått ut i media og advart engelske fans om å reise til kampen.

England trenger kun ett poeng mot Tyrkia for å kvalifisere seg til Portugal-EM 2004. Men med kun tyrkiske fans i heksegryta i Istanbul kan Svennis menn få en vanskelig oppgave.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere