RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk bomtur til Barcelona

Sist oppdatert:
Henning Granstad og åtte andre nordmenn reiste til Barcelona for å spille i sesongens første European Poker Tour - men ble nektet.

Pokerturneringen er nemlig utsolgt, til tross for at Casino Barcelona har økt antall plasser fra 325 til 480. Dermed ble det bomtur for Henning Granstad og de åtte andre spillerne i Team Eurolinx, som ikke oppdaget fadesen før de var på plass i den katalanske hovedstaden.

- De fleste har tatt det med bra fatning, men det er klart de er skuffet, sier manager Leiv Kåre Johannessen til TV 2 Nettavisen.

Allerede i forrige uke skrev TV 2 Nettavisen at turneringen ville bli utsolgt. Eurolinx fikk sin betaling i retur - og oppdaget det for sent.

- Det er ikke noe å gjøre med det. Det er sikkert verre for Leiv Kåre enn oss, sier Henning Granstad til TV 2 Nettavisen.

- Vi får heller komme sterkere tilbake i London, legger han til. EPT London spilles allerede neste uke.

Det vil likevel være rundt 30 nordmenn som stiller til start i Barcelona Open. Arrangørene har ikke gitt ut et eksakt tall ennå, og heller ikke deltakerlistene.

Men så vidt TV 2 Nettavisen vet stiller i alle fall sterke norske spillere som Jan-Olav Sjåvik, Torstein Iversen, Sverre Krogh Sundbø, Edgar Skjervold, Espen Saltnes, Andreas Hagen og Johnny Lodden opp.

I tillegg er også TV 2 Nettavisen representert ved vår drømmeligavinner Matias Abrahamsen (26), som får turen sponset av TheBalrog.com og Scandipoker.com.

Barcelona Open starter onsdag klokken 17.00 norsk tid.

Les flere artikler om poker i vår pokerseksjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere