*Nettavisen* Sport.

Norsk EM-stjerne klar for Danmark

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Marit Malm Frafjord tapt for Byåsen.

04.12.08 12:26

Malm Frafjord gjør danske av seg til sommeren, etter at hun er blitt enig med Viborg om en treårskontrakt. Hun koster danskene rundt en halv million kroner.

Etter det Adresseavisen erfarer er strekspilleren enig med den danske klubben om en overgang, og Byåsen skal være klar til å la landslagsprofilen gjøre danske av seg.

– Vi kommer til å snakke med henne etter EM. Marit har vært så medgjørlig overfor Byåsen at vi med stor sannsynlighet ikke vil sette oss på bakbeina om det er dette Marit vil, sier styreleder Geir Sivertsen.

Følg håndball-EM på Nettavisens håndballsider!

Etter det Adresseavisen erfarer har Flemming Videriksen, som samarbeider med Malm Frafjords norske agent Stig Lillejord, forhandlet fram en treårsavtale mellom strekspilleren og Viborg. Avtalen vil trolig gi henne rundt én million kroner i året – altså vesentlig mer enn det hun kan tjene i Norge.

– Dette har jeg ingen kommentar til, sier Malm Frafjord.

Hun er imidlertid klar på at hun vil ut av landet for å spille håndball en eller annen gang, noe hun også sa seg villig til da Byåsen ba på sine knær om å få selge henne da den økonomiske krisen var som verst i klubben.

– Jeg kunne godt ha flyttet om jeg måtte. Jeg har sagt at jeg vil prøve meg ute en gang, sier hun.

(NTB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag