Gå til sidens hovedinnhold

Norsk framgang bak Bardal

Anders Bardal er det norske hoppukehåpet, men trener Alexander Stöckl ser framgang også hos hopperne som er havnet i Steinkjer-hopperens skygge.

Oslo (NTB): - Jeg håper resultatene i hoppuken blir som under trening. For nivået der ser lovende ut, sier Stöckl.

Han gleder seg over at Tom Hilde, Bjørn Einar Romøren og Johan Remen Evensen er i klar bedring etter en rufsete innledning på sesongen. Treningen i Lillehammer gir grunn til optimisme.

- Tom er i klar framgang etter utstyrsendringene. Nye ski har gitt ham et løft. Det fungerte bra i Engelberg og under trening i Lillehammer. Han har et bedre nivå nå enn tidligere i sesongen, lyder dommen fra landslagstreneren.

Han gleder seg også over veteranen Bjørn Einar Romøren og Johan Remen Evensens retur til landslaget.

- Bjørn Einar er mer stabil og liker seg godt i Lillehammer. Når han finner rett posisjon ut av hoppet, kan han fly langt. Det vet vi. Gledelig at Evensen er tilbake etter lang og ekstra trening, særlig fysisk og teknisk. Under treningen i Lillehammer viste han virkelig at han hører hjemme på landslaget. Han liker ikke bakvind, men taklet det veldig bra. Jeg var spent på ham og er spent på hvordan han vil konkurrere i hoppuken, sier Stöckl. (©NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar