RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk klubb ville ha Brann-stjerne

Sist oppdatert:
Det var ikke bare fjorårets seriemester som var interessert i svenskgambieren fra Esbjerg.

(iBergen.no) Nyopprykkede Molde var før jul i forhandlinger med Njogu Demba-Nyrén, men spissen ble for dyr. Gambieren havnet i stedet som kjent i Brann.

Les mer: Vi klarer oss fint uten Demba.

Var interessert
- Han var interessert i å signere for oss, men for tre år var det snakk om en pakke på 20 millioner kroner i overgang, lønn og sign-on-fee. Vi har ingen mulighet til å finansiere kjøp i denne skalaen, selv om investorene våre er villig til å bidra med store summer, sier MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Dagbladet.

Njogu Demba-Nyrén ville altså kostet klubben fra rosenes by 20 millioner kroner. Nå fortsetter MFK jakten på langt billigere løsninger.

Høy overgangssum
- Den kvaliteten vi har jaktet på, er rett og slett ikke tilgjengelig for oss nå til en overkommelig pris. De fleste kandidatene er under kontrakt med klubber som krever svært høy overgangssum, og norske klubber er det nesten umulig å komme i dialog med. Ingen vil selge til konkurrenter, sier Nordstrand Jacobsen til avisen.

Det er tidligere kjent at FC København også var interessert i Demba-Nyrén. Brann betalte 9,5 millioner norske kroner for spissen som har kontrakt med bergenserne frem til 2011.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere