RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk lekestue i Stavanger

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Norge lekte seg med Serbia og Montenegro i kveldens OL-kvalifisering i Stavanger. Roy Johansens menn ga seg ikke før det sto 21-0 i målprotokollen.

NORGE - SERBIA OG MONTENEGRO 21-0: Det var på forhånd forventet at Serbia skulle bli lett match for det norske hockey-landslaget, men 21-0 var kanskje i overkant av hva optimistene håpet på.

Det tok i overkant av fem minutter før Henrik Aaby satte inn Norges første mål. Derfra og ut føk puckene inn i buret bak gjestenes stakkars sisteskanse. Anders Myrvold, Mads Hansen og Marius Trygg sørget for at det sto 4-0 etter første periode.

Stillingen etter andre periode var 11-0 til Norge. Likevel klarte vertene å holde trykket oppe også i kampens siste 20 minutter. De målkåte nordmennene ga seg ikke før de hadde banket in ti scoringer i siste periode.

Per Åge Skrøder ble norsk toppscorer med fem mål, mens Kenneth Larsen satte inn tre. Hele tolv norske spillere tegnet seg på scoringslisten.

Norge leder prekvalifiseringen til OL med fire poeng 37-2 i målforskjell. Ungarn på andreplass har like mange poeng, men «bare» 17-3 i målforskjell, etter å ha slitt med å slå Kina.

Mens Norge satte OL-vertene på plass med 16-2 torsdag kveld, klarte Ungarn bare 4-3 mot asiatene. Dermed er det duket for ren gruppefinale mellom Norge og Ungarn søndag kveld. Vinneren går videre til den ordinære OL-kvaliken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere