RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lina Olofsson/PokerStarsBlog.nu

Norsk pokerduell i Køben

Sist oppdatert:
Tre av Norges beste spillere tvinges til å konkurrere mot hverandre.

Andreas Høivold, Annette Obrestad og Dag Martin Mikkelsen sitter sammen på bord 35 i Casino Copenhagen, hvor den åttende av de elleve turneringene i sesong fire av European Poker Tour (EPT) startet tirsdag.

På samme bord sitter en fjerde og mindre merittert nordmann, nemlig Stefan Aas Hansen. Han får nok litt å bryne seg på.

Gode venner
Høivold er en av kun to nordmenn som har vunnet en EPT tidligere, Obrestad ble verdensmester i fjor høst og Mikkelsen var den nordmannen som kom lengst i hovedturneringen under VM i Las Vegas i fjor.

Det er nok ekstra spesielt for Obrestad og Mikkelsen å konkurrere med hverandre. De to er gode venner og spilte tidligere sammen på Team Snowmen.

Duellere må også Trond Erik Eidsvig, årets nykommer i skandinavisk poker i 2007, og Thor Hansen. Sammen med en tredje nordmann, Morten Klein, sitter de på bord 42. Hansen fikk mandag kveld Lifetime Achievement Award under Scandinavian Poker Awards.

(Artikkelen fortsetter)

Tøft for Lodden
Totalt er det 21 nordmenn i aksjon tirsdag, som er den første av to startdager. Hele 460 spillere er med i EPT København og derfor er det to startdager. Den andre halvparten av spillerne starter turneringen onsdag.

Også Stephan Kjærstad, Kristian Kjøndal og Johnny Lodden spiller tirsdag. Av internasjonale pokerstjerner er blant andre Daniel Negreanu, Juha Helppi, Sander Lyloff, Gus Hansen og Bertrand "ElkY" Grospellier i aksjon på spilledag 1A. Lyloff og Helppi sitter på samme bord som Johnny Lodden fra Jørpeland.

Nettavisen vil følge Nordens største pokerturnering tett helt fram til den avsluttes lørdag. Hvis du vil følge turneringen direkte, kan du gjøre det hos Norsk Pokermagasin. De to siste dagene - fredag og lørdag - sender arrangørene turneringen direkte på web-tv.

Les flere pokerartikler her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere