RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Illustrasjon: SCANPIX

Norsk proffseier i Russland

Sist oppdatert:
Kim Johnny Jenssen brøt ond sirkel for norske proffboksere.

Kampstatistikken for norsk proffboksing tok en etterlengtet vending da Kim Johnny Jenssen vant en poengavgjørelse over Tagir Rzaev i St. Petersburg torsdag kveld. Det er den første seieren i løpet av seks kamper på herresiden.

Tøff travhest
Nordmannen sendte Rzaev ned for telling i åpningsrunden, men fikk deretter tøffere motstand enn forventet av den russiske travhesten i kampens resterende fem runder.

- Jeg ble veldig sliten, men forsøkte å få til kombinasjoner og mer teknisk boksing, uttalte 31-åringen til Helgeland Arbeiderblad fredag.

Stressende uke
Oppkjøringen til kampen var alt annet enn optimal for lett-tungvekteren (79,5 kilo) fra Mosjøen. Forrige uke lå han halvannet døgn på oberservasjonsposten ved Hammerfest sykehus etter å ha fått et illebefinnende på trening.

Ved avreise til St. Petersburg ventet nye kjepper i hjulene da forsinkede flyavganger gjorde at Jenssen ikke ankom kamparenaen før kort tid før han skulle i ringen.

- Det ble litt stressende, men alt i alt er jeg veldig godt fornøyd, sier nordlandsbokseren, som nå står med ti seire og et tap så langt i karrieren.

Jenssen vurderer nå tilbud om å bokse i Danmark på nyåret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere