*Nettavisen* Sport.

Norsk røvertokt!

Foto: hesteguiden.com

Øystein Tjomsland gjør trolig rent bord i en spennende jackpotomgang med 4.4 millioner kroner til en eventuell alenevinner i Østersund hvor Svensk Derby for kaldblodshestene går av stabelen! Sjekk våre V64-tips.

06.08.12 10:10

Sørlendingen klarte det kunststykket med å vinne fem av fem kvalifiseringsløp, og vi tror den dyktige treneren fra Søgne tar storeslem ved å vinnne både åpen klasse og hoppeavdelingen. I V64-5 kommer 2 Tekno Odin til start, og vi tror kanskje dette er det største talentet vi har opplevd i vår levealder på kaldblodssiden.

Les også:Frisk banker i Sør!

Oddstips 1:Foll fosser videre

Oddstips 2: Lillestrøm opp av gjørma

Tippetips søndag:Rosenborg tar innpå godset

Hesten speeder langt under 20-tallet, og denne Moe Odin-sønnen må være syk for dagen for å tape. I Norge har han ikke hatt noen konkurranse i det hele tatt når han ikke har galoppert, og i kvalifiseringen for snaue to uker siden var han like overlegen som forventet. Han bare vinner det Svenske Kaldblodsderbyet 2012, og det er lenge siden vi har hatt en så sikker vinner i Sverige!

Innleveringsfrister Østersund
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

På Bjerke i går lørdag ble det hhv 430 og 1290 kroner tilbake på våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Banker også i hoppeavdelingen
2 Grude Jenta i V64-3 var like overlegen som Tekno Odin i sitt kvalifiseringsløp for hoppene, og H.G Balder-datteren har hatt en enorm utvikling den siste tiden. Når hun satte Norgesrekord på Sørlandet den 9 Juli på sterke 24,6/1609m så det ikke ut som om Tjomsland kjørte for fultt, og hun har blitt mye finere i aksjonen den siste tiden (trenger nå ikke gå seg til første biten som vi sier på travspråket).

Bak startbilen har hun blitt hurtigere for hver gang, og hun skal ha en fin mulighet på tet direkte. Det må uansett evt en stor galopp til for at Grude Jenta og Øystein Tjomsland skal tape Derbystoet 2012, og vi var aldri i tvil om å sette et bankerspill på stall Tjomsland også i dette løpet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Dagens outsider!
I V64-2 kommer 5 Frakast til start, og han satt fast med krefter igjen i den siste starten (og vi tror han nå nærmer seg en formtopp). Motstanden denne gangen i dette forsøket til Dobbelcupen skremmer ikke (støtt på tøffere hester den siste tiden), og vi synes Moe Odin-sønnen er veldig spillbar i dag (kun markert på hver fjerde kupong). Dersom kusk Edvard Kristiansen får seiersmaskinen greit ut fra start (litt trangt spor) tror vi på en topp vinnersjanse, og vi i Norge bør kjenne vår besøkelsestid på denne.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.