Gå til sidens hovedinnhold

Norsk seier!

Hellin Faxen er på plass i Östersund for å kvalifisere seg til Derby i Sverige i lunsjen i dag, og da er V4-bankeren klar!

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av Roge Sundvisson.

Tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjtravene på Östersund i Sverige og på Bjerke i Norge hos Norsk Rikstoto, mens det spillende publikum på kvelden kan bryne seg på V64-spill til Eskilstuna på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang med jackpot og 600 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsformen til undertegnede er upåklagelig om dagen, og på Leangen i V65-spillet i går fikk jeg en ny herlig klaff. Fem andelslag gikk inn med fem rette til en utbetaling på 30 000 kroner (fire femmere) på fire lag og 37 000 kroner (fem femmere) på et lag på Eksperten, og totalt innspilt ble det da flotte 157 000 kroner!

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og det er selvsagt svært spennende med jackpot i V65-spillet på Momarken med hele 600 000 kroner ekstra i sekserpotten i kveld.

Undtertegnede har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens løp, og når det er jackpot i kveld har jeg også lagt ut et system på fem andeler a. kr. 1000.- Det spillet samt de andre spillene til dagens og kveldens løp finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det blir norsk seier
10 Hellin Faxen i V4-1 har utvecklats strålande i år, och framstår allt mer som den klare Derbyfavoriten. Han fick gå utvändigt ledaren mot bra hästar senast, men vann ändå enkelt efter vassa 1.21,5 sista 800m. Nu möter han klart enklare motstånd i sitt uttagningslopp till Derbyt, och har toppchans felfri.

DD-draget
2 Young Collection (V4-3/LD-2) visade fin kapacitet som treåring men tappade fjolåret. Senast gjorde han debut i ny regi och svarade för en stark avslutning med mersmak. Nu står han perfekt inne och känns som en mycket intressant spelidé på DD.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Varningen
3 Love Lini (V4-3/DD-2) är obesegrad efter fyra starter i år. Han var dock inte som bäst senast och blev behandlad efteråt. Han jobbar okej inför comebacken, men har bara gått 1.25 full väg inför detta och tränaren varnar för att hästen kan vara ringrostig och kan behöva loppet. En favorit i fara som måste garderas.

Annonse:Grøstad kommer med herlig info i V65-6 til løpene på Momarken i kveld!

Kommentarer til denne saken