RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KUN TO IGJEN: Martin Ødegaard og Morten Thorsby mister en landsmann i Dennis Johnsen, som går til Ajax.
KUN TO IGJEN: Martin Ødegaard og Morten Thorsby mister en landsmann i Dennis Johnsen, som går til Ajax. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Norsk stortalent signerer for Ajax

Sist oppdatert:
Skal på legesjekk.

Den norske 19-åringen Dennis Johnsen nærmer seg en overgang til Ajax. Det bekrefter hans tidligere klubb, Heerenveen, på deres offisielle hjemmesider fredag ettermiddag.

De skriver at nordmannen skal til Amsterdam på legesjekk, før han så signerer på en kontrakt for den tapende Europa League-finalisten fra sist sesong.

- Det er svært uheldig at vi mister et talent som Dennis før han rakk å få sin debut. Som klubb har vi gjort alt vi kan for å beholde ham, men dessverre var ikke det mulig. Selv om vi skulle sett han bli lengre, så ønsker vi ham alt det beste i Ajax, sier Heerenveen-direktør Gerry Hamstra til hjemmesiden.

Johnsen, som ankom den nederlandske klubben fra Rosenborg i 2015, har imponert stort under sesongoppkjøringen for Heerenveen. Han hadde ett år igjen av kontrakten sin med klubben.

Dermed mister Martin Ødegaard og Morten Thorsby sin norske lagkamerat til en av de store ligarivalene i nederlandsk fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere