Gå til sidens hovedinnhold

Norsk suksess i footvolley-VM

Eirik Hansen og Håvard Berger gjorde forhåndstipsene til skamme, og imponerte stort under det første offisielle VM-sluttspillet i footvolley.

Den norske duoen spilte seg frem til en sensasjonell kvartfinale. I kvartfinalen lørdag ettermiddag ble imidlertid forhåndsfavorittene Brasil altfor sterke, og lekte seg til 2-0-seier. (18-7, 18-6)

- Brasil kommer garantert til å vinne hele turneringen, sier Eirik Hansen til TV 2 Nettavisen.

- Marcelinho og Belo er ranket som verdens beste footvolley-spillere, og de viste oss hvorfor. De hadde en teknikk som var fra en annen planet, sier Hansen - tydeligvis full av beundring.

Slo hjemmefavoritten

Eirik Hansen og Håvard Berger stod for en sensasjonell seier over hjemmefavoritten Hellas i gruppespillet fredag. Den greske duoen Daniel Batista og Grigoris Zaragas ble overraskende slått 2-0 - begge settene endte med 18-11 seier i Norges favør.

- Dette var helt fantastisk. Vi spilte en særdeles god kamp mot Hellas, og fikk spillet skikkelig til å sitte, sier Hansen.

Italia ble imidlertid for sterke for den norske duen i gruppespillet i footvolley-VM, som går av stabelen i Athen. Davide Brunetti og Onarato Frattarelli vant 2-0 i set. (18-13, 18-14.)

Eirik Hansen og Håvard Berger gikk likevel videre til kvartfinalen etter å ha sikret andreplass i gruppespillet.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene