RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk suksess i USA

Sist oppdatert:
Lars-Peder Nagel stortrives med livet som hockeyproff i USA. Og det vises tydelig på isen.

23-åringen forlot Frisk Asker etter forrige sesong og reiste til California, USA. Nå er det Bakersfield Condors som sørger for at Nagel får lønn på kontoen. Og nordmannen har så langt vært en god investering for det amerikanske laget.

Nagel har gjort åtte poeng på sju kamper. Laget står med seks seirer.

Hockeydilla
- Jeg trives veldig bra her. Byen har hockeydilla, forteller Nagel til TV 2 Nettavisen.

I nattens kamp ble det imidlertid tap etter straffeslag. Det var den andre av to kamper mot Toledo Storm. I den første ble Lars-Peder Nagel kåret til matchens beste spiller, mye takket være sine to mål.

Livet som fulltidsproff i USA er et helt annet enn deltidstilværelsen i Norge. Etter en 4-1-seier over erkerivalen San Diego Gulls stilte spillerne opp på et organisert treff med fansen. Det ble fullt kaos. Og veldig morsomt.

Lokkemidler
- Jeg tror jeg skrev flere hundre autografer, ler Nagel. Han er ikke i tvil om at norske klubber har mye å lære av de amerikanske i det å gjøre en hockeymatch til en «happening».

- Det legges opp til at hver kamp skal være en «event», med forskjellige gode. Noen ganger deles det ut lagbilde til alle som kommer, andre ganger er det gratis Subway-måltid til en seksjon i hallen hvis vi scorer i power play. Det er noe nytt hele tiden, forteller Nagel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere