- Jeg har hilst på Tom Boonen og Mark Cavendish.

Ordene tilhører den talentfulle nordmannen Daniel Hoelgaard. Han og broren Markus er for tiden på samling på Mallorca, sammen med Quick Step-laget.

- De (stjernene) bor på naborommet, og vi spiser frokost, lunsj og middag med dem. Jeg har truffet stjernene, men bare hilst på den. Jeg har snakket mye med støtteapparatet, sier Hoelgaard til procycling.no.

19-åringen har vært på samling siden mandag kveld. Til sammen skal han være der i åtte dager. Det blir åtte dager hvor trening ikke står i fokus.

- De to første dagene gikk med til å stille inn utstyret, sykkelen og sånn på en skikkelig måte. Og så har vi hatt litt stabiliseringstrening, men det har vært mest møter. I dag hadde vi vår første tur på fire timer, og det blir ikke noe lengre enn det. Denne leiren er mer for å bli kjent, enn for å trene.

Sammen med broren Markus, vil Daniel sykle for laget Etixx-iHNed CT 2013 neste år. Det er et rekrutteringslag for Omega Pharma-Quick Step. Hittil er unggutten svært imponert over det han har sett.

- Det er utrolig profesjonelt, og det er morsomt å være på leir med hele troppen. Vi menger oss med stjernene. Alt blir lagt til rette for oss, og det hele er vanvittig profesjonelt, avslutter Hoelgaard.

PS: Fredag ble Quick Step-stjernene sabotert på trening. En bilist skal ha tutet på syklistene og kastet tegnestifter ut i veien. Heldigvis ble ingen syklister skadet. Hoelgaard var ikke med på denne treningen.