*Nettavisen* Sport.

Northug blir sponsor for Skiforbundet

SPONSOR: Petter Northug jr. inngår sponsoravtale med Skiforbundet.

SPONSOR: Petter Northug jr. inngår sponsoravtale med Skiforbundet.

Skal sponse langrennslandslaget med millionbeløp.

16.08.19 14:42

Det er TV 2 som fredag melder at Petter Northug jr. har inngått en sponsoravtale med Norges Skiforbund. Sponsoravtalen med Norges Skiforbund betyr at han kan gjøre avtale med landslagsløpere om bruk av Northug-solbriller. Støtteapparatet, trenere, smørere og andre skal bruke Northug-briller når de er på jobb for skiforbundet.

- Skiforbundet og Northug høres for mange kanskje ikke ut som noe «ekteskap», men nå kan jeg få gitt noe tilbake og skal altså levere Northug-briller til landslaget. Jeg håper de blir fornøyde med produktet og at det blir et langt og godt samarbeid. Og jeg har igjen en fot innenfor i Skiforbundet, sier Northug til TV 2.

Langrennssjef Espen Bjervig er fornøyd med å få Northug tilbake på laget.

- Jeg synes det er utrolig morsomt at Petter fortsatt ønsker å engasjere seg i langrennssporten. Han er en unik profil med helt unike prestasjoner. En del av denne avtalen innebærer også at Petter skal være mentor i ulike prosjekter vi har. Han er, og kommer til å bli, en viktig motivasjonskilde for mange, sier han til TV 2.

Forholdet mellom Northug og Skiforbundet har ikke alltid vært rosenrødt, men nå ser det altså ut som de to partene igjen er på bølgelengde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.