Gå til sidens hovedinnhold

Northug får ikke ønsket sitt oppfylt

Northug-hjelpere får ikke adgang til OL-leiren.

Petter Northug får ikke ønsket om å ta med medhjelpere inn i OL-leiren i Sotsji oppfylt.

- Den døren er solid låst med hengelås. Vi har tatt ut en tropp med komplementær kompetanse. Innenfor det er vi godt dekket, sier landslagssjef Vidar Løfshus til Adresseavisen.

Må ut av OL-leiren
Northugs private team har jobbet for at terapeut Svein Torp og en av kiropraktorene Haraldur Arnason og Tom Magne Jonassen skulle få adgang til OL-leiren i Sotsji. Det for at Northug skal slippe å reise ut og inn av leiren for å få den medisinske behandlingen han ønsker.

- Det er riktig at Petter må ut av OL-leiren hvis han vil ha denne behandlingen. Det må han ordne selv. Han må tilpasse seg vårt team. Det teamet er håndplukket for lenge siden, sier Løfshus.

Ekstra sikkerhet
Northugs manager Åre Sørum Langås sier de respekterer beslutningen til Løfshus.

- Det er helt greit. Dette ordner vi på egen hånd. Det er ikke problematisk å ta ham ut av OL-leiren for å gi ham behandling, sier manageren til Adresseavisen.

Torp og en kiropraktor blir med til Sotsji som backup.

- Vi har stor tillit til skiforbundets apparat, men som en ekstra sikkerhet velger vi å ta med de som har behandlet Petter det siste året og som kanskje kjenner hans tilstand best nå. Hvis det skulle bli behov, så er de der, sier Langås til lokalavisen. (©NTB)

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken