RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug må vente med treningen

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
- Nå er det viktig å være forsiktig, sier landslagstreneren.

Marit Bjørgen er tilbake i rolig trening, mens Petter Northug må vente i noen dager før han kan presse seg igjen, melder skiforbundet.no.

Både Bjørgen og Northug er symptomfri. Det gjelder for de fem andre som også måtte reise hjem fra høydesamlingen i Nord-Italia med omgangssyke.

- Begge er symptomfrie, men det vil gå noen dager før de er i normal trening igjen, sa landslagslege Knut Gabrielsen søndag kveld.

- Det viktige for oss nå er å være forsiktige og få alle friske før de starter opp igjen. Petter vil nok ikke være i trening igjen før tidligst onsdag. Det samme gjelder for Sjur Røthe, mens både Tord Asle Gjerdalen og Niclas Dyrhaug vil forsøke seg igjen mandag, fortalte landslagstrener for menn, Trond Nystad.

- Vi har nok vært litt heldige og ikke så hardt angrepet. Ingen flere enn de tre som dro hjem fra Schnalstal har merket noe. Marit Bjørgen har trent to korte og meget rolige turer søndag, men utsetter som de andre de harde øktene til midt i uka, understreket landslagstrener Egil Kristiansen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere