RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug slipper straff

Foto: Ned Alley (Scanpix)
Sist oppdatert:
Petter Northug møtte ikke opp på premieseremoni og hadde medienekt.

Petter Northug forklarte seg mandag for landslagssjef Vidar Løfshus, men helgens uheldige mediehåndtering får ingen umiddelbare konsekvenser.

- Jeg har snakket med Petter og senere har jeg hatt oppklarende telefonmøte med John Northug, Otto Ulseth og Trond Nystad, der vi gikk gjennom helgens episoder i Granåsen. Det var helt klart uheldig mediehåndtering, men gjort er gjort og spist er spist, sa landslagssjef Vidar Løfshus til NTB.

Petter Northug gikk tre norgescuprenn i Granåsen, men nektet å uttale seg til mediene som var møtt fram. Søndag droppet han å stille til premieseremoni etter å ha vunnet 10-kilometeren.

- Problemet er at vi ikke har hatt noe medieopplegg for Petter i nasjonale renn. Vi bør kvalitetssikre det i enda større grad. Vi bør ha et opplegg som det blir informert om på forhånd, mente Løfshus.

- Petter ønsker å fortsette samarbeid med Otto Ulseth, men det blir en utfordring framover å få Petter mer involvert i det som omhandler mediene. Otto er den helt klare sjefen på disse spørsmålene, men Petter bør involvere seg litt mer i mediearbeidet. Otto kan faget, men Petter bør ytre sine egne meninger mer, sa Løfshus. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere