RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug tilbake i trening

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den norske skikongen drar på høydesamling onsdag.

Petter Northug pådro seg en forkjølelse like i forkant av ski-NM i Steinkjer og valgte etter hvert og droppe hele mesterskapet.

Undervies i NM-helga ble det også kjent at 25-åringen på grunn av sykdommen var nødt til å utsette forberedelsene til ski-VM i Oslo.

Nå skal imidlertid gullhåpet være tilbake i trening og allerede onsdag reiser trønderen til høydesamling i italienske Seiser Alm.

- Petter har tatt igjen det tapte. Han har kjørt ei hardøkt som er viktig før han reiser opp i høyden. Han skulle egentlig reise hjem fra høyden 13. februar, men nå kommer han sikkert til å drøye hjemreisen et par dager, sier pressetalsmann Otto Ulseth til NRK.

Ifølge statskanalen regner man ikke med at Northugs sykdom har satt ham tilbake formmessig.

De øvrige norske herreløperne i VM-troppen, med unntak av Eldar Rønning og Emil Hegle Svendsen, er allerede på plass i høyden i Seiser Alm.

Den videre planen før VM tar til i slutten av februar er at 25-åringen skal gå begge verdenscuprenne i Drammen 19. og 20. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere