RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug vurderer å droppe OL

Foto: Ned Alley / Scanpix
- Det finnes andre skirenn å gå, sier Petter Northug.

- I verste fall dropper jeg OL, sier Petter Northug til TV 2 om at det fortsatt ikke er kommet til enighet om en representasjonsavtale med Norges Skiforbund.

Trønderen kjemper ikke bare en kamp for raskest mulig å bli klar til å trene for fullt.

Northug har ennå ikke signert noen representasjonsavtale. Skiforbundet ønsker en slik siden Northug ikke lenger er en del av landslaget.

- Det verste scenarioet er jo at jeg blir hjemme under OL. Jeg skal alltids klare å finne på noe, det finnes jo andre skirenn å gå også, sier Northug i et intervju med TV 2.

Målet med representasjonsavtalen er å verne om forbundets egne sponsorer. Og samtidig hindre at løpere som representerer Norge reklamerer for konkurrerende firmaer til landslagets sponsorer.

- Jeg skjønner selvsagt at alle har sine krav, Norges Skiforbund, COOP og jeg. Det er en trekant der alle må være fornøyd og det er selvsagt en utfordring å få til, sier Northug.

- Jeg har en avtale med COOP. De støtter meg og jeg må føle at de er fornøyd før jeg signerer avtalen, sier Northug. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere