Gå til sidens hovedinnhold

Northugs vakre kjæreste: - Jeg har stor tro på ham

SOGNEFJELLET (Nettavisen): Tomas Northug har lusket i storebror Petters skygge i mange år, men er nå endelig en del av det norske sprintlandslaget.

Den kommende sesongen er planen å etablere seg i toppen, gå flest mulig verdenscupsprinter, og helst komme til finalen hver gang. I tillegg skal Norge sende fire sprintere til OL i Sotsji, og om han så er en outsider, har Northug ingen planer om å la en plass gå fra seg uten kamp.

- Jeg skal kjempe om å få bli med til OL, konstaterte 23-åringen overfor Nettavisen da vi møtte han på landslagssamling på Sognefjellet.

LES OGSÅ: - Lillebror Northug ble skuffet over Petter

Bor sammen
Med alle slagene som skal utkjempes, og nesten en dobling i reisedøgn i forhold til hva han er vant med fra rekruttlandslaget, er det kanskje greit at han har en kjæreste å komme hjem til i Trondheim.

Northug har i fire å vært sammen med den ett år yngre Karina Kruksve. De to bor sammen i huset Petter Northug har kjøpt på Byåsen.

Kruksve, som er fra Leksvika, er glad for at samboeren nå har kommet opp på elitenivå.

- Han har satset lenge og jobbet hardt. Det har vært litt stang ut, så det er veldig artig at det har begynt å løsne. Jeg har veldig trua på at han kan nå langt, sier hun til Nettavisen.

Studerer idrett
Den unge paret har vokst opp 25 minutter fra hverandre, men møttes ikke gjennom skimiljøet. Kruksve har drevet med ballsport i oppveksten, og spiller nå fotball på fritiden. Til daglig studerer hun idrett på NTNU, og er spesielt interessert i bevegelsesfysikk og anatomi.

Hun er ikke bekymret for at all reisingen vil skade forholdet.

- Det er vi vant til. Jeg tror det skal gå bra, sier Kruksve.

- Hun synes bare det artig at jeg holder på med det jeg trives best med, sier Northug varmt om kjæresten.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen