Norwich etterforsker keeper-slåsskamp

SLÅSSKJEMPE: Norwich har startet en etterforskning mot keeper John Ruddy (venstre) etter at han var involvert i bråk på byen.

SLÅSSKJEMPE: Norwich har startet en etterforskning mot keeper John Ruddy (venstre) etter at han var involvert i bråk på byen. Foto: Andrew Boyers (Reuters)

John Ruddy involvert i bråk.

15.12.15 14:12

Det er den engelske avisa The Guardian som melder at klubben etterforsker hendelsene som ble fanget på video av en anonym person, og senere ble publisert av avisa The Sun.

I videoen ser man Norwich-keeper John Ruddy jage etter en person etter en kveld på byen, og blir holdt tilbake av en gruppe damer i det han skal til å fly på personen igjen.

- Ruddy var inne i en taxi og sett ved døra da han fortsatte diskusjonen med karen. Plutselig klinte Ruddy til han og sendte han i gulvet, forklarte et øyevitne til avisa.

- Etter det gikk Ruddy ut av bilen og kastet seg han og fortsatte å slå. Deretter klarte personen å komme seg opp, og hele ansiktet var dekket av blod, forklarte øyevitnet videre.

Ruddy har den siste tiden mistet plassen som førstekeeper for Norwich til John Rudd. Til tross for bybråket så har det lokale politiet informert om at hendelsen ikke har blitt anmeldt.

Det lokale politiet opplyste at de fortsatt ønsker mer informasjon. Det ser ut til at ting fort kan gå fra vondt til verre for landslagskeeperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.