RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwich etterforsker keeper-slåsskamp


SLÅSSKJEMPE: Norwich har startet en etterforskning mot keeper John Ruddy (venstre) etter at han var involvert i bråk på byen.
SLÅSSKJEMPE: Norwich har startet en etterforskning mot keeper John Ruddy (venstre) etter at han var involvert i bråk på byen. Foto: Andrew Boyers (Reuters)
Sist oppdatert:
John Ruddy involvert i bråk.

Det er den engelske avisa The Guardian som melder at klubben etterforsker hendelsene som ble fanget på video av en anonym person, og senere ble publisert av avisa The Sun.

I videoen ser man Norwich-keeper John Ruddy jage etter en person etter en kveld på byen, og blir holdt tilbake av en gruppe damer i det han skal til å fly på personen igjen.

- Ruddy var inne i en taxi og sett ved døra da han fortsatte diskusjonen med karen. Plutselig klinte Ruddy til han og sendte han i gulvet, forklarte et øyevitne til avisa.

- Etter det gikk Ruddy ut av bilen og kastet seg han og fortsatte å slå. Deretter klarte personen å komme seg opp, og hele ansiktet var dekket av blod, forklarte øyevitnet videre.

Ruddy har den siste tiden mistet plassen som førstekeeper for Norwich til John Rudd. Til tross for bybråket så har det lokale politiet informert om at hendelsen ikke har blitt anmeldt.

Det lokale politiet opplyste at de fortsatt ønsker mer informasjon. Det ser ut til at ting fort kan gå fra vondt til verre for landslagskeeperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere