*Nettavisen* Sport.

Notodden vant opprykksdramaet

Foto: Andersen, Ståle/Scanpix

Det er ikke bare i Tippeligaen det spilles seriefinale denne helgen. I 2.divisjon var det spenning til siste spark.

21.10.06 17:15

Se kampfakta her. Seriefinalen mellom Notodden og Lørenskog i 2. divisjon, avdeling 1 ble en målrik affære mellom to lag som begge ville opp i landets nest høyeste divisjon. Til pause var det fortsatt helt åpent hvem som ville rykke opp med 3-2 favør Notodden - etter hat-trick av Notoddens Kenneth Kvalheim.

2377 tilskuere på Notodden stadion fikk bevitne at Notodden utover i 2. omgang etterhvert punkterte det som av Telemarksavisa beskrives som en fantastisk spennende kamp. Da dommer blåste for fulltid var stemningen på tribunene til å ta og føle på. 5-3 sikret avdelingsseier med to poengs margin til Bærum, samt opprykk til Adeccoligaen. Den kapitalsterke klubben innfridde dermed sitt soleklare mål om å rykke opp - og det uten å tape en eneste kamp.

I avdeling 2 var vinneren kåret før siste runde. Det gamle storlaget Skeid tar igjen steget opp i den nest øverste divisjonen, etter å ha rykket ned i fjor. Også Mandalskameratene er tilbake i Adecco-ligaen etter fjorårets nedrykk. MK vant avdeling 3 uavhengig med ni poengs margin etter 6-1-seieren over Viking 2 lørdag.

I avdeling 4 var det også spennende til siste slutt. Raufoss hadde kun to poengs forsprang til Nybergsund før siste serierunde, men var sikkerheten selv mot Harstad og er klar for comeback i 1. divisjon etter 4-1-seieren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.