*Nettavisen* Sport.

Nottingham Forest taper ikke hjemme

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Og står med 27 hjemmekamper uten tap. I dag slår de en redusert serieleder. Sjekk dagens første oddstips.

13.11.10 10:23

Langoddsen byr på mye interessant fotball i dag. Røa og Trondheims-Ørn spiller cupfinale, i tillegg til fulle runder i Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A, blant annet.

Vi lanserer to oddstips i dag, og konsentrerer oss først om England. Tottenham og Manchester City er klare vinnerkandidater på øverste nivå, men vi finner nesten like opplagte vinnere til langt høyrere odds i The Championship denne gangen.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Tottenham og Manchester City vinner
V75 Biri: Pedrusen fortsetter å vinne
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Nå kan du tippe på iPhone

Nottingham Forest - Queens Park Rangers
Forest er et sterkt hjemmelag denne sesongen også. De vant 2-1 hjemme mot gode Coventry i midtuken og står nå med 4-4-0 totalt hjemme. Det er ingen nye skader i laget, og eneste mann ute er forsvarsspiller Kelvin Wilson. Manager Billy Davies har et luksusproblem med laguttaket, han har flere gode spillere enn han har plasser i startelleveren. Forest har spilt 27 hjemmekamper på rad på uten tap, og skal opp til eksamen i dag når serielederen kommer på besøk.

QPR fantastiske sesonginnledning strekker seg nå over 16 kamper. Man har ennå ikke tapt og leder serien med 9-7-0 totalt og en målforskjell på 30-7. De tre siste bortekampene har vært målfattige og endt med uavgjort. Høyreback Orr er fortsatt suspendert, nå i selskap med Connolly. Disse to utgjør vanligvis tyngden i forsvaret. Fitz Hall er fortsatt skadet og spissen Heidar Helguson spiller trolig heller ikke i dag. Fra før er Gavin Mahon, Georgios Tofas, Akos Buzsaky, Peter Ramage og Lee Cook skadet.

Det er flere tiår siden QPR vant på City Ground. I fjor tapte de 0-5. Med skader i laget og litt sviktende effektivitet foran motstanders mål på bortebane, er det duket for sesongens første nullpoenger for QPR. 2,35 på hjemmeseieren hos Norsk Tipping er greit. Oddsen er ikke best nå, men vi har sett de siste dagene at den middels høye oddsen vi tipser om kvelden i forveien ofte er blant beste når kampen starter, slik Borussia Dortmund ble i går, Stoke på tirsdag, Sandefjord på søndag og så videre. Ikke sikkert det skjer i dag igjen, men vi mener H til 2,35 er spillbart og da spiller vi, det er det viktigste. Dette objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Scunthorpe - Cardiff
Scunthorpe var blant favorittene til å rykke ned før sesongstart, og har i så måte overrasket positivt, spesielt på bortebane der 5 av 8 kamper er vunnet. Ingen har vunnet flere bortekamper enn Scunthorpe. På hjemmebane har de svake 1-2 5 så langt. Dette er Scunthorpes tre siste hjemmekamper:

09.11.2010 Scunthorpe - Middlesbrough 0 - 2
30.10.2010 Scunthorpe - Leeds United 1 - 4
16.10.2010 Scunthorpe - Doncaster 1 - 3

Mindre imponerende kan det vel knapt gjøres. Forsvarsspiller Rob Jones har vært ute i fire runder med brukket hånd, men kan få spilletid i dag. Det vil i så fall styrke hjemmelaget betraktelig. Vingen Garry Thompson er også tilbake fra skade. David Mirfin og Jim McNulty er ute med skader.

Cardiff fikk med seg ett poeng fra Reading etter Bothroyds langskudd via tverrliggeren, som langt fra alle var enige om hadde krysset mållinjen. Men dommeren blåste mål og waliserne er kun ett poeng bak serieleder QPR. De har 5-1-2 på de åtte første bortekampene. Det er ventet at Craig Bellamy spiller dagens kamp, men muligens ikke fra start. Bellamy ble hvilt mot Reading i midtuken, da han sliter med et vondt kne og ikke tåler mer enn én kamp i uka, har vi lest. Ellers er det lite skader i laget, men Gabor Gyepes, Kevin McNaughton og Danny Drinkwater må gjennom en siste sjekk før kampen og kan bli spart.

Cardiff-manager Dave Jones uttaler at laget hans skal fortsette å spille den offensive fotballen de har lykkes bra med så langt. Det skal angripes fra start og man skal vinne i Scunthorpe. Med Bellamy, Bothroyd og Chopra på topp hele eller deler av kampen, vinner Cardiff denne. Borteseieren betales med 1,90 hos Norsk Tipping, det er godt nok. Vi får en dobbel til 4,47 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

50. Nottingham Forest - Queens Park Rangers 2,35 2,80 2,55
54. Scunthorpe - Cardiff 3,15 3,00 1,90

Total odds 4,47

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.