NOTTS COUNTY - MANCHESTER CITY 1-1:

Notts County ble den store overraskelsen i FA-cupens fjerde runde. League One-klubben holdt lenge Manchester City på nullen, og da Neil Bishop scoret, var kampen i ferd med å bli en liten sensasjon. Den beryktede cupbomben var i alle fall i ferd med å eksplodere på Meadow Lane.

Men Edin Dzeko, som debuterte i FA-cupen, scoret sitt første mål for de City, og utlignet med det til 1-1. Bomben ble derfor bare en kinaputt.

Må spille omkamp
For Roberto Mancini hadde nok ikke belaget seg på å måtte spille omkamp mot klubben som ligger på 18.-plassen to divisjoner lenger ned.

Det må han imidlertid nå, etter en skuffende City-oppvisning og uavgjort mot den langt mindre meritterte klubben. Det eneste Notts County har å skryte av er én FA-cuptittel. Den kom for 117 år siden. I år har de gode muligheter til å avansere til den femte runden. I alle fall hvis de spiller like tøft i omkampen, som spilles i februar.

Og klarer County det sensasjonelle å slå ut City, møter de Aston Villa i åttendedelsfinalen. Det ble klart etter søndagens trekning.

Crawley Town får spille på Old Trafford
Den store kampen blir nok imidlertid Crawley Town mot Manchester United. Førstnevnte er den eneste gjenværende klubben som ikke tilhører noen liga, og ser nok fram til å møte storklubben på Old Trafford.

Når de siste 16 klubbene skal kjempe om kvartfinaleplass kan man også se fram til et London-derby. Leyton Orient ble trukket til å spille mot Arsenal.

Regjerende mester Chelsea møter Reading hvis de klarer å slå ut Everton i omkampen. Vinneren av Fulham - Tottenham møter seierherren i oppgjøret mellom Bolton og Wigan, mens Birmingham møter Sheffield Wednesday. West Ham får besøk av Burnley.