NRK: Forlik mellom Rosenborg og trenerne

Ifølge NRK er det inngått forlik mellom trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun og Rosenborg Ballklub. Her er Ingebrigtsen (i midten) med advokatene Andreas Ekkers og Stein Kimsås-Otterbech (th) Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Ifølge NRK er det inngått forlik mellom trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun og Rosenborg Ballklub. Her er Ingebrigtsen (i midten) med advokatene Andreas Ekkers og Stein Kimsås-Otterbech (th) Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Det er ifølge NRK inngått forlik i rettssaken mellom Rosenborg og trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Rosenborg vil ikke bekrefte en løsning.

23.01.19 09:30

Ifølge NRK skal forliket ha blitt inngått kl. 8.15 onsdag morgen.

Styreleder Ivar Koteng vil overfor NTB ikke bekrefte at et forlik er på plass.

– Status er at rettssaken er utsatt en time. Vi nærmer oss, men vi er ikke enige før alt er på plass, sa Koteng i tinghuset i Trondheim ved 9.15-tiden.

Deretter forlot Koteng og advokat Kristian Nordheim tinghuset for å gå i et møte. Det er ikke kjent hvor dette skulle finne sted.

Det var tingrettsdommer Anne Marie Selvaag som mot slutten av tirsdagens forhandlinger ba partene om å snakke sammen.

– Min oppfordring er at dere tar en prat i løpet av ettermiddagen og ser på mulighetene. Hvor står dere, og hva er det mulig å få til? sa hun.

Umiddelbart etter at retten var hevet tirsdag ettermiddag, satte advokatene til Ingebrigtsen, Hoftun og RBK seg sammen bak lukkede dører i Sør-Trøndelag tingrett. Etter rundt en halv times drøftinger forlot de tinghuset i Trondheim uten å ville si noe til pressen.

For to uker siden var partene i saken gjennom en rettsmekling. Der ble det ikke oppnådd enighet om noe forlik.

Tirsdag ba altså tingrettsdommer Selvaag likevel om at muligheten ble vurdert på nytt, og henviste til at man kanskje så annerledes på situasjonen etter to dager i tingretten.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag