RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NRK og TV 2 dropper Premier League

Sist oppdatert:
Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, er det nå bare to norske kanaler som kjemper om Premier League-rettighetene. Her ser du hvilke.

Premier League-rettighetene for 2004/05-sesongen og videre er ledige på markedet, og siste frist til å legge inn bud gikk ut natt til torsdag.

Ingen kommentar
Kanalene holder kortene tett til brystet, og det eneste svaret TV 2 Nettavisen fikk da vi var i kontakt med de forskjellige interessentene onsdag, var: ”Ingen kommentar”. Unntatt NRK.

- Det var to pakker med direktesendte kamper som ble tilbudt nå. Vi la ikke inn bud på noen av dem, sier NRKs Tor Aune til TV 2 Nettavisen.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, la heller ikke TV 2 inn bud før fristen gikk ut natt til torsdag. Det skal bare være en kanal som er villig til å kjempe mot Canal Plus om de videre rettighetene – TV3/Viasat.

- Ingen kommentar, sier sportssjef i TV 3 og Viasat, Stian Aune Kleppo, til TV 2 Nettavisen.

Flere plattformer
Viasat har imidlertid flere plattformer til å vise kampene på hvis de skulle få tilslaget - TV3, Viasat Sport og TV1000. Med MTG-gruppen i ryggen har de også økonomiske forutsetninger til å ta opp kampen med Canal Plus.

Det er ventet en endelig avklaring på Premier League-spørsmålet i løpet av et par måneder. Prisen skal ligge på et tresifret millionbeløp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere