RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nærmer seg Champions League-spill

Charlton-manager Alan Curbishley
Charlton-manager Alan Curbishley Foto: Foto: Charltons hjemmesider
Sist oppdatert:
Charlton-manager Alan Curbishley satte ut stjernen Scott Parker, men laget fortsetter likevel å overraske. Nå lukter det Champions League-spill på The Valley.

EVERTON - CHARLTON 0-1: Curbishely hadde valgt å spille uten midtbanemotoren Scott Parker, som er sterkt ønsket av Chelsea. Curbishely hadde derfor satt en misfornøyd Parker på tribunen.

Men overraskelseslaget i Premier League fortsetter å stråle likevel - med eller uten Parker.

Gammel Everton-ving avgjorde

Laget, som av mange eksperter var tippet til å rykke ned denne sesongen, er nå på 4. plass - med solide fem poengs forsprang til Liverpool på femte plass. Seieren på Goodison Park lørdag kan de takk en gammel Everton-ving for: Graham Stuart (33). Veteranen banket ballen i mål fra kort hold etter at spissen Jason Euell hadde nikket ballen ned i føttene hans.

Til slutt hadde Charlton den lille flaksen et lag i medgang ofte har, og selv om Everton hev innpå Tomasz Radzinski og Kevin Campbell og spilte med fire spisser de siste 10 minuttene, red Curbishelys menn av stormen.

Rooney på vingen

Everton spilte med vidunderbarnet Wayne Rooney på vingen for å gi plass til Duncan ferguson og Francis Jeffers på topp. Men trekket var ikke særlig vellykket.

På motsatt ende av banen stråler italieneren Paolo di Canio som aldri før. 35-åringen er tilrettelegger, playmaker og en spiller som inspirerer medspillere med sin elegante teknikk og spilleforståelse.

Og blir det Champions League-spill på Charlton neste år, spiller garantert di Canio neste sesong også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere