RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nærmer seg Liverpool

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Luke Young blir trolig rødtrøyenes nye back.

Aston Villas Luke Young er svært nær en overgang til Liverpool, det bekrefter spillerens agent til BBC onsdag.

Agent Andy Evans forteller at de to klubbene er enige om overgangssummen for 31-åringen, og at det nå kun gjenstår å forhandle fram spillerens personlige betingelser med klubben.

- Vurderer et tilbud
Også Aston Villa-manager Martin O'Neill skal ha bekreftet at Young er på vei bort fra Villa Park. Forsvarsspilleren var heller ikke med i troppen som reiste på treningsleir til Portugal.

- Det har kommet et tilbud til Luke, som han nå vurderer, sier O'Neill om spilleren som ble transferlistet i mai.

Roy Hodgson var interessert i å hente spilleren da han var Fulham-manager, og nå tyder altså mye på at han har tatt med seg den interessen i pakksekken da han flyttet til Anfield.

Venstreback
Young kom til Villa fra Middlesbrough i 2008 for rundt 50 millioner kroner, og ble en nøkkelspiller i sin første sesong.

Forrige sesong slet han imidlertid både med skader og dødsfall i familien, noe som gjorde at Carlos Cuellar overtok plassen hans.

Liverpool har så langt i sommer kvittet seg med både Fabio Aurelio og Emiliano Insua (ikke 100 prosent avgjort) i løpet av sommeren, og har derfor satt en venstreback høyt på ønskelisten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere