RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Ønsker å straffe Wenger

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet vil straffe Arsene Wenger for hans oppførsel mot Sunderland sist helg.

Ifølge Sky Sports var Wengers oppførsel på sidelinja etter 1-1-kampen svært dårlig. Arsenal-manageren beskyldes blant annet for å ha kommet med fornærmende uttalelser til kampledelsen etter uavgjortkampen.

Wenger har inntil torsdag med å svare for seg. Trolig går det mot én kamp på tribunen for franskmannen, i tillegg til en bot på rett i underkant av 80 000 norske kroner.

Raste etter overtidsscoring
Borte mot Sunderland sendte Cesc Fabregas Arsenal i ledelsen, men det ble verre for gjestene fra London da Alexandre Song ble utvist tidlig i 2. omgang. Da Darren Bent utlignet for Sunderland på overtid rant det over for Wenger.

Fjerdedommeren viste fire tilleggsminutter på tavla, men Bents scoring kom i det femte overtidsminuttet. I forkant av situasjonen så det i tillegg ut som Sunderlands Asamoah Gyan handset.

Møter erkerivalen tirsdag
Etter kampen nektet Wenger å svare på spørsmål om dommeren Phil Dowd, men oppførselen hans gikk likevel ikke godt hjem hos FA. Nå kan Wenger risikere å gå glipp av Arsenals hjemmekamp mot West Bromwich førstkommende helg.

Før lørdagens seriestart skal Arsenal ut i ligacupkamp mot Tottenham. Den går av stabelen på White Hart Lane tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere