RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker Eggen til Vålerenga

Sist oppdatert:
Nils Arne Eggen er ifølge Adresseavisen en av flere kandidater Vålerenga har i tankene foran neste år. Og Klanen ønsker Eggen velkommen.

Flere i og rundt VIF-miljøet ønsker Nils Arne Eggen velkommen tilbake i klubben han ble seriemester for i 1965.

-Genialt
- Nils Arne som trener for Vålerenga hadde vært genialt. Han ville revolusjonert klubben med sitt engasjement og sin kunnskap, sier talsmann for Klanen, Kjell Grønningen, til Adresseavisen.

Han ønsker å beholde Kjetil Rekdal, og ser for seg en løsning der Rekdal fungerer som hjelpetrener under Eggen et par år.

- Dette for å lære seg hvordan offensiv fotball skal spilles. Det er åpenbart at han ikke har gjort jobben godt nok i år, sier Grønningen.

- Perfekt
Også den tidligere storspilleren Terje Hellerud ønsker seg Eggen til klubben.

- Nils Arne hadde vært perfekt. Han har vært i klubben og kjenner forholdene. I tillegg ville han ha skapt den nødvendige entusiasmen som vi har savnet i hele år. Vi trenger offensiv, underholdende fotball. Det representerer Eggen. Derfor bør han være et godt valg foran neste sesong, sier VIF-legenden Terje Hellerud.

Leder for klubbens elitestyre, Jo Bergsvand, ønsket i går ikke å kommentere om Nils Arne Eggen har vært nevnt som en av flere alternativer til å overta etter Kjetil Rekdal neste sesong.

Bør Nils Arne Eggen få tilbud om jobben i Vålerenga, eller bør Kjetil Rekdal få fortsette? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere