RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX

Ønsket av hele Tippeligaen

Sist oppdatert:
13 år etter debuten er ettertraktede Sigurd Rushfeldt Norges joker mot Bosnia.

SARAJEVO (Nettavisen): Vadsøværingen debuterte på landslaget i generalprøven mot Sverige før VM-sluttspillet i USA i 1994. Onsdag, godt over 13 år etter, og to år etter hans forrige landskamp, kan han bli den store jokeren mot Bosnia, hvis Thorstein Helstad og de andre ikke klarer å avgjøre kampen på egen hånd.

Men det er ikke bare Norge som har ønsket Sigurd Rushfeldts tjenester. I løpet av karrieren har 34-åringen (35 i desember) på ulike tidspunkt vært i kontakt med alle toppklubbene i Norge.

Bare TIL og RBK
Når Nettavisen holder opp tabellen foran ham, nevner han kjapt de klubbene han på et eller annet tidspunkt i karrieren har vært i kontakt med.

- Brann, Stabæk, Viking, Lillestrøm, Vålerenga, Fredrikstad, Lyn, Strømsgodet og Start, ramser han raskt opp. Jeg har vært i kontakt med alle dem.

Samtidig har han selv spilt for Tromsø og Rosenborg.

- I årets Tippeliga er det vel kun Sandefjord, Odd og Aalesund jeg aldri har vært i kontakt med. Ser man ned på Adeccoligaen har jeg også vært i kontakt med Molde, fortsetter han.

Nesten Viking
- Hvilke andre klubber har det vært nærmest med?

- Det har vært veldig nært med Viking, Brann og Vålerenga. Aller nærmest var Viking. Jeg var så å si enig med dem i 1996/97 – da jeg gikk til Rosenborg. Men jeg angrer ikke på noe. Jeg gjorde rett valg da jeg gikk til Rosenborg den gangen, sier han.

- Hvor mange var aktuelle da du vente hjem til Tromsø i fjor?

- 4-5 av disse klubbene var aktuelle da også, men jeg gjorde det tidlig klart at jeg ville til Tromsø. Derfor ble det ikke så mye frem og tilbake.

- Stolt over å ha vært så ettertraktet?

- De fleste som har vært innom landslaget, har vel hatt en del tilbud fra andre klubber, sier han nøkternt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere