*Nettavisen* Sport.

Null hull hos Charlton

Foto: (Reuters/Scanpix)

Harry Redknapp stilte med et usedvanlig offensivt Southampton-lag i desperat jakt på tre poeng mot Charlton. Uten at det hjalp.

27.12.04 00:11

SOUTHAMPTON - CHARLTON 0-0: Med James Beattie tilbake fra skade stilte Southampton med tre spisser fra start; Beattie, Kevin Phillips og Peter Crouch. Claus Lundekvams lag ligger på nedrykksplass, og er desperate etter poeng.

Den offensive lagoppstillingen til tross; De 31.195 tilskuerne fikk se få målsjanser og null mål. Southampton presset mot slutten, men slet med å spille seg til målsjanser.

Og kampens største sjanse falt Charltons vei. Etter 15 minutters spill fikk Charlton en corner, som Danny Murphy slo i pannebrasken til Shaun Bartlett. Sørafrikaneren headet i tverrliggeren fra kort hold.

Noen centimeter til ville hjulpet Charlton til lagets fjerde strake seier. I stedet ble det poengdeling. Godt nok for Charlton, men ikke for Southampton. De ligger fortsatt på nedrykksplass.

Claus Lundekvam spilte som vanlig hele kampen for Southampton, som har spilt sammenhengende i engelsk toppserie siden 1978.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.