RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nullen sprakk for Arsenal

Sist oppdatert:
Arsenal gikk på en ny bortesmell i Liverpool lørdag formiddag, og Jens Lehmann stoppet på 480 minutter uten baklengs.

EVERTON - ARSENAL 1-0: Så sprakk nullen for Jens Lehmann, etter 480 minutter uten å slippe inn mål for Arsenal. James Beattie ble Lehmanns banemann, og han ble også matchvinner for Everton. Scoringen kom etter 13 minutter. Beattie presset seg mellom Arsenals stopperpar, og plasserte ballen til side for Jens Lehmann. Spissen ble spilt frem av Tim Cahill, men det var først og fremst en enkeltmannsprestasjon av Beattie.

- Vi forsøkte å trykke dem bakover, og det lykkes vi med. Everton er på gang nå, og denne seieren er viktig før de vanskelige kampene som kommer (blant annet Chelsea i FA-cupen), sier Beattie til Canal +.

Seks nederlag
Arsenal tapte sin sjette bortekamp for sesongen. Kun to ganger i år har The Gunners vunnet borte fra Highbury i serien. Fortsetter Arsenal i samme spor, blir det ingen Champions League-kamper på den nye arenaen Ashburton Grove neste år.

Everton fortsetter å klatre på tabellen, etter en elendig start på sesongen.

I lørdagens kamp viste laget god moral og fightervilje. Det var spesielt på midtbanen at Everton imponerte. Kevin Kilbane, Tim Cahill og Leon Osman var sammen med spissen Beattie de viktigste brikkene som gjorde at det til slutt ble hjemmeseier i Liverpool.

Så rødt
Ungutten Cesc Fabregas brant to sjanser for Arsenal i første omgang. Helt mot slutten av oppgjøret kokte det over for spanjolen. Han dyttet Tim Cahill i halsen, og ble utvist av dommer Alan Wiley. I samme slengen fikk Cahill se det gule kortet, for sin unødvendige takling på Thierry Henry.

Vassiriki Diaby fikk sin debut i Arsenal-trøya, da han kom innpå de siste ni minuttene. Diaby rakk aldri å vise seg frem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere