Nullen sprakk i begge ender

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Både Stabæk og Odd Grenland sto uten baklengsmål før de møttes på Nadderud. Nullen sprakk kjapt for begge.

23.04.06 22:52

Stabæk og Odd Grenland sto begge med null baklengsmål etter de to første kampene, men det tok bare ti minutter så var den statistikken en saga blott for begge lag.

Vakkert frispark
Først skrudde Veigar Pall Gunnarson et frispark elegant i nettet etter bare sju minutter, selv om han ikke har brukt mye tid på trening på nettopp det.

- Ikke så veldig lenge, jeg har bare trent på de siste treningene. Og det lønnet seg, sier han til TV 2 Sporten.

Men bare tre minutter senere kom Stabæks første baklengsmål. Espen Ruud scoret fra straffemerket etter at Espen Nystuen hadde revet ned Chris Joyce.

- Det var veldig klønete av Espen å lage straffespark på den måten, sier stabæktrener Jan Jönsson.

Hyggelig gjensyn
For Tommy Svindal Larsen var det første gang han var tilbake på Nadderud etter at han forlot Stabæk for spill i tyske Nürnberg. Og Odd-kapteinen synes det var et hyggelig gjensyn med sin gamle hjemmebane.

- Det var det, og hadde vært ekstra hyggelig om vi hadde vunnet, sier han.

Svindal Larsen måtte se Odds kamp mot Molde fra tribunen på grunn av magetrøbbel, og var ikke i stand til å gjennomføre 90 minutter denne gangen heller.

- Jeg følte før kampen at jeg var klar for å starte, men jeg er ærlig på at jeg må ut når jeg kjenner at kreftene begynner å ta slutt slik at friske folk kan komme innpå, forklarer han.

Odd Grenland sto ikke bare med null baklengs før søndagens kamp. De hadde heller ikke klart å score på sine første 180 minutter denne sesongen. Trener Arne Sandstø lover offensive takter mot Stabæk, men var ikke helt fornøyd etter kampen.

- Jeg håpet på tre poeng og årets første seriemål. Vi klarte i hvert fall å score, sier han etter kampen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.