RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nürnberg i knallform

Foto: AFP/Scanpix
På en vrien spilledag tror vi på hjemmelaget Nürnberg i Tyskland. Sjekk vårt oddstips.

Etter en svært vrien Europa League-torsdag, der knapt noen av forhåndsfavorittene innfridde, er det bare å ta nye tak på Langoddsen. Fredagens langoddsprogram består av mye forskjellig europeisk fotball, og vi tror det beste spillet finnes i tysk Bundesliga.

Fem serierunder er spilt i den tyske Bundesligaen etter nyttår, og etter at hjemmelaget Nürnberg skuffende tapte 0-1 hjemme for svake Borussia Mönchengladbach i sin første kamp etter juleoppholdet, har det virkelig løsnet. 10 poeng er tatt på de fire siste kampene og det er bra lag hjemmelaget har møtt.

SJEKK HVORDAN:Slik får du spilt på iPhone og smarttelefoner

Schalke 04 - Nürnberg 2-2
Nürnberg - Hamburger Sportverein 2-0
Nürnberg - Bayer Leverkusen 1-0
Stuttgart - Nürnberg 1-4

Mannskapmessig ser det greit ut for hjemmelaget, men høyreback Judt er blitt skadet. Bortsett fra det kan hjemmelaget stort sett stille med de samme spillerne som har tatt tre strake seire nå. Christian Eigler som har vært ute i de to siste kampene er tilbake. Og ellers er det fire-fem mann på skadelisten, men de har vært ute en stund. Sannsynlig lagoppstilling: R. Schäfer - Chandler, Wollscheid, Wolf, Pinola - Simons - Hegeler, Ekici, Cohen, Eigler - Schieber

Eintracht Frankfurt har begredelige 0-1-4 etter julepausen og 0-8 i målforskjell. Den greske målmaskinen Theofanis Gekas som etter å ha blitt matchvinner i 1-0 seieren hjemme mot serieleder Borussia Dortmund rett før jul og som står med 14 ligascoringer, har i likhet med resten av Frankfurt-laget mistet målteften. Sannsynlig lagoppstilling: Nikolov - Franz, Vasoski, Russ, Tzavellas - Schwegler - Ochs, Meier, Köhler, Halil Altintop - Gekas

Frankfurt-trener Skibbe gjør et par endringer på sin førsteellever før kveldens kamp fra sist helgs stygge hjemmetap mot Bayer Leverkusen (0-3).

Hjemmelaget Nürnberg står med fine 7-0-4 hjemme på Easy-Credit stadion og tre av de fire siste er vunnet. Eintracht Frankfurt står med 4-2-5 på fremmed gress og formen er altså fraværende.

Nå er ikke den tyske Bundesligaen den mest forutsigbare, men på en fredag med få gode alternativer, synes vi Nürnberg er verd et forsøk. Kampen kan spilles som singel og oddsen for hjemmeseier er 1,80. Det er helt i grenseland for å forsvare et singelspill, men med en svært innholdsrik helg foran oss, nøyer vi oss med dette spillet i dag.

Spilleforslag fredag:
Kamp 22 Nürnberg - Eintracht Frankfurt 1,80 3,20 3,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere