Gå til sidens hovedinnhold

Ny 70-runde for Bjørnstad

Henrik Bjørnstad leverte en ny 70-runde i en av de tøffeste banene på PGA-touren.

Det var den lange og vanskelige Silver Rock-banen som møtte Henrik Bjørnstad og de andre golferne på tredje dag av Bob Hope Classic i California lørdag.

Den nesten syv kilometer lange banen er kjent som en av de aller tøffeste på PGA-touren, og dermed er det ikke så rart at Bjørnstad sa seg delvis fornøyd etter å ha endt runden på to slag under par.

Golfproffen greide fire birdies, men to bogeys ødela. Han falt videre på resultatlista til en 56.-plass fredag. Nordmannen er 13 slag bak Alex Prugh, som leder etter tre av fem runder.

- Enda en lang dag. Fornøyd med -2 i dag, Silver Rock er litt tøffere, syntes jeg. Spiller La Quinta i morgen, håper på en haug med birdies, skriver Bjørnstad på sin Twitter-profil.

Bjørnstad fikk sin første bogey på 3. hull. Så ble det birdie på 5., 11. og 12. hull før en ny bogey på 16. hull. Han avsluttet dagen med en vellykket birdieputt på 18. hull.

Ettersom torsdagen regnet bort, vil PGA-turneringen bli avsluttet først mandag. Bob Hope Classic er spesiell ved at den spilles over fem runder i stedet for fire. (©NTB)

Full resultatliste finner du her(ekstern lenke)
Sjekk Henrik Bjørnstads statistikk(ekstern lenke)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Kommentarer til denne saken