RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Arsenal-profil på vei bort

Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/IAN KINGTON
Sist oppdatert:
Theo Walcott skal være ønsket av konkurrenter.

Etter seks år i Arsenal er Theo Walcott på vei bort fra Arsenal.

Kontrakten går ut
Med bare ett år igjen av kontrakten, hevdes det at Arsenal ønsker å selge Walcott allerede i sommer for å sikre seg penger for lynvingen.

I så fall forsvinner nok en angrepsspiller fra «The Gunners». Robin van Persie har som kjent allerede forlatt London-klubben til fordel for Manchester United.

Som erstattere har Arsenal hentet inn blant annet Lukas Podolski, Olivier Giroud og Santi Cazorla. Til tross for at spesielt sistnevnte har vært frisk, har ikke Arsenal maktet å score mål de første to serierundene i England.

Walcott er i likhet med sin tidligere lagkamerat van Persie også koblet til en Manchester-klubb, men ikke den med røde drakter.

Ønsket av storklubber
Arsenal vurderer å selge engelskmannen til enten Manchester City eller Liverpool, hevder Telegraph.

Scott Sinclairs valg kan avgjøre Walcotts framtid, da City ønsker en ving - aller helst Sinclair. Hvis denne avtalen ikke blir noe av, antas det at interessen for Walcott stiger hos de lyseblå.

Walcotts representanter avslo i helgen et kontraktsforslag fra Arsenal. Forhandlingene skal ha startet igjen tirsdag, da Arsenal ønsker å beholde 23-åringen.

Walcott kostet 9,1 millioner pund da han kom fra Southampton i 2006. Det hevdes at Arsenal vil ha minst 13 millioner for å selge han nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere