*Nettavisen* Sport.

Ny braksuksess?

Foto: hesteguiden.com

Nettavisens eksperter på galopp har spilt inn 300 000 kroner i de to siste V4-omgangene på Täby, og søndag er det dags igjen.

01.07.14 15:02

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Søndagen starter opp med spill til lunsjløpene på Täby galopp på den andre siden av kjølen, før det spillende publikum hos Norsk Rikstoto kan sette sine spill til en V64-omgang på Gävle i Sverige på ettermiddagen. Til kvelden er det spill til en V65-omgang på Momarken travbane i Østfold som gjelder, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Täby
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05

Birger Christensen og Morten Olsens vurderinger:

Ikke så store felter på Täby søndag, men det er likevel flere spillenøtter. De to største favorittene blir trolig Spykes Bay (V4-2 nr 3) og Zingoalla Zaid (V4-3 nr 1). Vinner begge, blir det beskjeden utbetaling. Men sistnevnte var umulig å laste i boksen sist, og V4-2 blir spesielt med "ruseren" Puyol i tet.

Vår luring er superdype Integria (V4-4 nr 1). Han gikk et veldig godt løp kun en gang i fjor, og det var på sprint. Nå er det kort distanse igjen, noe vi mener er en klar fordel. I skrivende stund er Integria et sistevalg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag