BRANN - START 1-0:

Etter 18 kamper spilt har Brann fortsatt ikke tapt en kamp i Obos-ligaen denne sesongen, og torsdag kveld tok de en ny seier.

Start spilte lenge jevnt med de suverene lederne av Obos-ligaen, men i andre omgang maktet de ikke å stå i mot hjemmelaget lenger.

Mjelde med klar beskjed

I det 57. minutt kom Bård Finne til en god avslutningsmulighet, men forsøket hans ble blokkert. Felix Horn Myhre plukket opp ballen, og sendte ballen kontant i hjørnet fra vel ti meter.

Tidligere Brann- og Start-trener Mons Ivar Mjelde fulgte kampen direkte for Bergensavisen. I avisens live-referat gjorde han det helt klart over hva han synes om Branns målscorer for kvelden.

– Felix Horn Myhre er rett og slett en god fotballspiller. Alt han gjør med ballen er så bra og gjennomtenkt. Han er alt for god til å sitte på benken for dette Brann-laget, uttalte Mjelde.

23-åringen har vært involvert i 16 kamper for Brann i Obos-ligaen denne sesongen, men bare fem har av de har han fått spille fra start. To mål og tre målgivende pasninger har han levert denne sesongen.

Brann tok over etter hvert

Den første omgangen var ikke den mest spennende omgangen med fotball som har blitt spilt, og det var kun én målsjanse å notere.

Niklas Castro kom til en mulighet tidlig i kampen, men avslutningen hans ble for høy.

De to lagene spilte relativt jevnt ut omgangen, men i andre omgang tok hjemmelaget etter hvert mer over.

Etter Horn Myhre fikk hull på byllen kom Brann til flere gode muligheter, men det endte likevel med 1-0-seier til Brann. Det betyr at bergenserne fortsatt er suverene serieledere, med hele 13 poeng ned til nummer to på tabellen.